domingo, 25 de abril de 2010

Activitat 3.2


Aquesta activitat consisteix en intentar aclarar els teus interessos. Són tretze taules distrubuïdes segons l'itinerari, o el tipus de feina a la que vols dedicar-te i al final has de fer un gràfic de barres com el de dalt per veure els percentatges corresponents a cada interès.

Activitat 3.1


Aquesta activitat tracta les aptituds de cadascú, en les que has de contestar segons si en saps o no. Al final de l'activitat has de fer un gràfic com aquest per saber el que t'ha sortit a cada aptitud i comparar-la amb una altre.

Activitat 2.3

Observa la circumferència de Eysenck:

1.Descarrega la imatge anterior de la webquest i subratlla els 8 adjectius de l'activitat 2.2 amb una línia i encercla el 4 preferents. Utilitza un editor d'imatge per a fer-ho (Paint, Gimp, ...).


2.Observa bé en quina zona se situen els adjectius (majoritàriament).

3.Coincideix amb el tipus (Emotivitat-Activitat-Ressonància) que havies subratllat?
Sí.
Si la resposta és sí, fixat en els 4 punts cardinals d'Eysenck.
Si la resposta és no, (no hi ha major acumulació d'adjectius en un quadrant, aleshores torna a fer les activitats 2.1. i 2.2, però aquesta vegada consulta cada pas que facis amb alguna persona que et conegui bé.


4.Observa que els adjectius, a mesura que s'apropen a l'esquerra van augmentant en introversió, igualment en els altres punts cardinals, respecte a l'adjectiu encerclat.


5.Observa si existeix una certa oposició entre els adjectius de quadrants oposats. Insociable-sociable, reservat-expansiu, etc.

6.Cap a quin punt cardinal s'aproximen més els adjectius?
Extrovertit.

7.En conclusió:
M'apropo més als punts de (subratlla un de cada línia):
Introversió ----------------- Extroversió
Inestabilitat ---------------- Control

M'apropo més al tipus (subratlla un o dos):
Melancòlic, amorf, nerviós, colèric, sanguini, apassionat, apàtic o flemàtic.

Els 4 adjectius més adequats a la meva manera de ser són: (escriu els 4 subratllats de la circumferència.

Actiu
Animat
Sociable
Adaptable


domingo, 18 de abril de 2010

Circumferència d'Eysenck


Em considero una persona activa, animada, sociable i adaptable a les situacions que se'm proposen. M'agrada conèixer coses i gent nova noves i provar noves experiències. També, la majoria dels moments del dia m'agrada estar acompanyada d'algú, per això em considero sociable, no em costa estar amb gent sense tenir cap mena de problema.
A l'hora de treballar en grup, m'agrada portar jo la iniciativa, i fer-lo tal i com a mi m'agrada. Sóc molt maniàtica per fer treballs en grup, m'agrada estructurar el treball de la manera que a mi m'agrada i que estic acostumada perquè si no, no estic del tot convençuda de l'entrega del treball. Si ho miren des d'aquest punt de vista, per fer treballs en grup m'agrada manar i dir a tothom el que ha de fer, d'aquesta manera ho tinc tot controlat i sé que no falta res per incloure.
Quan treballo sola, em costa posar-m'hi i concentrar-me, tinc la facilitat de distreure'm amb qualsevol cosa.

Activitat 2.1

DESCRIPCIÓ PERSONAL

Trobo que sóc una persona sociable, és a dir, no em costa gens conéixer a gent nova. Sóc activa, a vegades sóc una mica nerviosa i ansiosa, no tinc gaire paciència amb certa gent. També m'agrada parlar i saber coses noves.
Quan haig de fer una cosa que realment tinc moltes ganes de fer li poso les màximes ganes per poder-la aconseguir.